Teksten corrigeren en redigeren

Een type- of spelfout is zo gemaakt en met de deadline in zicht worden kleine onvolkomenheden vaak over het hoofd gezien. Misplaatste d’s en t’s, een titel die de lading niet dekt of onlogisch gestructureerde alinea’s. Een frisse blik biedt de uitkomst. Wij helpen u graag bij het corrigeren en redigeren van uw teksten. Er wordt gekeken naar spel-/ stijlfouten en vrijblijvend advies gegeven over onder andere schrijfstijl, opmaak en doelgroep benadering om een goed doordachte effectieve tekst op te leveren.

Stuur vandaag nog geheel vrijblijvend uw tekst op voor een eerste scan en enkele tips en professionaliseer uw teksten!

De kwaliteit van een tekst wordt mede bepaald door spelfouten en andere slordigheden. Het laten corrigeren en redigeren van uw teksten is dan ook een must. Lezers die afgeleid worden door talige onvolkomenheden in uw teksten zijn een gemiste kans.
Wij professionaliseren uw teksten. Geen dubbele spaties, verkeerde voorzetsels of onjuiste zinsopbouw meer. Teksten die uw lezers niet meer ongewild afleidt van waar het u werkelijk om gaat: de inhoud.

Ga naar onze contactpagina en vraag nu gratis advies aan voor uw tekst van maximaal 500 woorden!

Tekst corrigeren en redigeren

Door ons bespaart u tijd en verwent u uw lezers met professionele teksten. U hoeft niet meer zelf uw teksten uit te spellen, we nemen dit specialistische karwei graag uit handen. Of het nu om webteksten, jaarverslagen, brochures of persberichten gaat.

» Correctie van spel-, typefouten en overige slordigheden;
» Algehele inhoudelijke controle;
» Optimaliseren van zinsopbouw, alineaverdeling en titels.

Tekstservice.be corrigeert en redigeert al uw teksten. Neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte!

1 gedachte over “Teksten corrigeren en redigeren

  • Corrigeren en redigeren gaat altijd op uurbasis. En ja, dat is nu eenmaal duur, want er gaat erg veel tijd in zitten. Bij het corrigeren van een proefdruk van een uitgeverij zit ik op zo’n 10.000 woorden per uur. Maar bij het redigeren van een debuut van een particulier kom ik misschien op 2000 woorden per uur.

Reacties zijn gesloten.